moastexasresa.blogg.se

Dansparty till mamma mia
Vaknade utvilad 15 min före alarmet idag. Dagen startade med en liten snabbtripp in till stan för att posta ett brev, sen bar det av till stallet. Sadlade och groomade hästar. Förberedelserna inför Worldshowen är i full gång, portabla väggar har målats och på söndag ska vi bygga en liten bar. Maggie som gör allt från roping till horsemanship och showmanship ska även starta freestyle reining. även Jim ska starta det. Så förslagen på låtar strömmar in. Maggies häst är den prockinga hästen på bilden, Brownie.
 
Så jag frågade om hon viste vem pippi långstrump var, Hon hade hört talas om det men kände inte riktigt till det. Jim hade aldrig hört talas om henne men Mac visste nog vem hon var. Hade passat dom båda så bra så synd att det inte är mer kännt här så folk vet vad hon i så fall skulle likna. Åt Jim började dom spela musik på sterion i ridhuset och en av låtarna som såelades mest var Abbas dancing queen. Mac ställde sig upp på hästen och dansade, Sandy dansade för fullt och Jim tittade lite snett på dom. 
 
Fick äran att spola av denna lyckliga hästen också..
 
Blev lite sent hem idag igen så fixade lite snabba korv och makaroner hemma. och till efterrätt någon muffins man gjorde i micron med hjälp av pulver och vatten. riktigt gott! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress