moastexasresa.blogg.se

NRSworld
Just nu håller vi på att flytta, Liana har inte mycket saker så det är egentligen inte det som tar tid. Liana har tait ledigt från jobbet i tre dagar och vi har kört två små trailerlass till det nya stället och ett till soptippen. Det som tar tid är att skaffa boende, Det finns en trailer (typ villavagn) på gården hon köpt. Det är jättevanligt här att folk bor i dem, Mac hade en, vi bor i en nu och kommer bo i en på nya stället också. Det nya stället har som sagt en villavagn med två rum, två badrum och ett kök och vardagsrum. Dom var mattorna i huset väldigt äckliga så innan vi flyttar ska mattorna bytas ut. Liana har redan fått en inhyrning med 5 hästar och paret vill gärna även hyra ett hus på gården så därför letar vi nu en till villavagn. Vi var och kollade på två stycken idag och den första var helt sönderrutten, golv och väggar vr riktigt dåliga. Så vi åkte vidare och kollade på en annan som var typ en timma bort. Den var bättre men mindre och ett av rummen var taket förstört så vi letar fortfarande. 
Igår och dagen innan det red jag patty och hon är en riktit trevlig häst. Hon kan inte så mycket än men försöker lära sig. 
 
Idag fick jag även min dröm uppfylld, att gå till en stor ropingbutik NRS. Köpte tre nya inov8 rep, en rosa piggingstring, brösta och nosgrimma till tiedown, fyrpack benskydd, rosa ropingvantar och en ny svart filthatt. Trodde de skulle ha lite mer ropinggrejer faktiskt men ska inte klaga. Allt skule kostar 744 dollar men eftersom Liana hade en vän som jobbade där fick jag 30 % rabatt och det slutade på 485,53 vilket är ca 4400 kr. inte illa. 
 
Två gånger i veckan har de ropingträning på ranchen som butiken tillhör och vi kom rätt dag. De hade en jackpot teamroping där som vi kollade på. 
 
Imorgon ska vi rida på förmiddagen och sen åker vi till centret för handikappridning igen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress